Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Eveniment dedicat Floriilor, la Grădinița cu P.P. ”Scufița Roșie” din Alba Iulia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această săptămână, la Grădinița cu P.P. ,,Scufița Roșie” din Alba Iulia, grupa mijlocie ,,Albinuțele” conduse de prof. înv. preșc. Aurica Bărbat/ Roșca Lucia a avut loc un eveniment inedit:
mămici și copii și-au dat mâna și au realizat diferite figurine din ipsos (puișori, iepurași, cocoșei, floricele, ouă) pe care le-au pictat în culorile curcubeului.

În acest context, mamele preșcolarilor îmbrăcate în straie populare ,,La Șezătoarea Floriilor “ au confecționat aceste obiecte cot la cot cu copiii lor, iar rezultatul n-a fost în zadar: ,,bucurie de ambele părți”!

Cum primăvara și-a revărsat razele peste primele flori întreaga natură ,,creată” de mame și copii vestesc apropierea sărbătorilor pascale. Mamele au primit în schimb din partea copiilor un colaj de cântece populare, o adevărată șezătoare, marcând astfel … Școala altfel, vestind în același timp apropierea sărbătorii, Învierea Domnului.

Prof. înv. preșc. Aurica Bărbat

[nggallery id=1994]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea