Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Albaiulieni amendați de polițiștii locali pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi albaiulieni au fost amendați, zilele trecute, pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public, după cum precizează reprezentantul Poliției Locale Alba Iulia.

gunoi2Astfel, în data de 16.03.2016 a fost polițiștii locali l-au surprins pe P.I., în vârstă de 59 de ani, domiciliat în municipiu, în timp ce descărca din autovehiculul personal, pe str. Drâmbarului (DJ 107C), deșeuri provenite din construcții. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 lei.

În data de 17.03.2016 în urma unei sesizări primite la Dispeceratul Poliției Locale, o patrulă l-a surprins pe Z.N.D., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, în timp ce descărca dintr-un atelaj deșeuri textile pe care ulterior le-a incendiat. Numitul Z.N.D. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 lei. (Z.U.)

FOTO: Poliția Locală Alba Iulia

[nggallery id=1781]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea