Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Crin Antonescu a sărbătorit 1 Decembrie la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a sărbătorit ieri la Alba Iulia Ziua Naţională a României, participând la manifestările comemorative organizate de administraţia locală şi la întâlniri cu simpatizanţii liberali din judeţul Alba. Spre amiază, alianţa USL de la nivel naţional s-a reunit la sediul PNL Alba din strada Zorilor. Aici, Crin Antonescu şi Victor Ponta, ambii însoţiţi de liderii şi reprezentanţi judeţeni ai celor două partide, au avut o întrevedere în cadrul căreia a fost evaluată colaborarea celor două partide la nivel local.

Crin Antonescu a transmis şi un mesaj pentru cititorii ziarului Unirea, în care îi felicită cu prilejul Zilei Naţionale şi îi îndeamnă ca Alba Iulia să reprezinte, în ziua de 1 Decembrie sursa de „încredere, hotărâre şi unitate”  pentru ca lucrurile să se schimbe în bine. „La mulţi ani, Alba Iulia, la mulţi ani Alba, la mulţi ani România!” a transmis Crin Antonescu. (N.I.T.)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea