Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânăr din Ighiu reținut de polițiști pentru tâlhărie. După ce l-a bătut pe un consătean, i-a furat telefonul și bocancii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 5 februarie 2016, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ighiu, au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că la locuinţa unui cetăţean din comuna Ighiu, se află un bărbat, de 40 de ani, care în noaptea de 04/05 februarie 2016 a fost victima unei agresiuni.      

Potrivit IPJ Alba, “în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul de 40 de ani, în timp ce se afla, împreună cu alte trei persoane la o locuinţă din comuna Ighiu, unde au consumat băuturi alcoolice, între aceştia a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul a fost agresat fizic de unul dintre cei trei bărbaţi.

La plecare agresorul şi-a însuşit un telefon mobil, un lanţ de argint şi o pereche de bocanci, bunuri care aparţineau persoanei vătămate.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenta Alba în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma activităţilor efectuate de poliţişti s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a lui O. M., de 27 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în sarcina căruia s-a reţinut  comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, care a emis pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă, pentru o perioada de 30 zile, care a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea