Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Petrecăreț din Sebeș pus pe scandal, calmat de jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bărbat din Sebeş sancţionat de jandarmi pentru că a tulburat liniştea şi ordinea publică. Era în avansată stare de ebrietate şi-l înjura pe un prieten care nu-l lăsa să spargă o vitrină.

perchezitii jandarmi-dna001Potrivit Jandarmeriei Alba, “un echipaj de jandarmerie care executa o misiune de patrulare pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Sebeş a observat marţi, 26 ianuarie, în jurul orei 21.00, doi tineri care păreau să fie implicaţi într-o altercaţie. Apropiindu-se, jandarmii au constatat că unul dintre aceştia, părând a fi în avansată stare de ebrietate, se manifesta foarte zgomotos,  înjura şi încerca să lovească o vitrină a unui magazin.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul ca bărbaţii au consumat împreună băuturi alcoolice într-un local şi, pe drumul spre casă, unul dintre ei a devenit violent. A lovit coşurile de gunoi întâlnite în cale, a jignit trecătorii, a aruncat cu pietre şi tot timpul l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia pe prietenul său, care încerca să-l potolească.

Situaţia dintre cei doi s-a acutizat în momentul în care turbulentul a dorit să distrugă o vitrină a unui magazin, nefiind lăsat de celalalt, ocazie cu care au fost observaţi de jandarmi.

În urma intervenţiei echipajului de jandarmerie conflictul a fost aplanat, iar principalul vinovat, identificat ca fiind Dumitru C. (25 de ani), domiciliat în Sebeş, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi precizează că există posibilitatea redeschiderii traficului la mijlocul lunii iunie. Citește și: VIDEO | Zăpadă de peste 4 metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea