Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Accident rutier la Lunca Ampoiței: Un șofer și-a scăpat autoturismul de sub control și a avariat o mașină care circula regulamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 17.01.2016, în jurul orei 10.10, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localităţii Lunca Ampoiței din comuna Meteș, s-a produs un accident rutier.

accident02Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că D.D.V., de 26 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 64 de ani, din comuna Meteş.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 61 de ani, din Alba Iuia, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Cercetările sunt continuate. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea