Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La Vinerea – Cugir, Centrul Multifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități a primit autorizație de funcționare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul anului 2015, cei 4 specialiști ai Centrului Mltifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități situat în Vinerea – Cugir (psiholog, psihopedagog, asistent social, kinetoterapeut), au desfășurat o intensă activitate de recuperare pentru un număr de 21 de copii și 66 de adulți.

Persoanele-cu-dizabilitatiPreocupările s-au materializat în recuperare cognitivă, consiliere psihologică, terapii scurte, terapie logopedică, psihodiagnostic, terapie educatională, stimulare cognitivă, ludoterapie, formare autonomie personală, socializare, consiliere socială, kinetoterapie, masaj, gimnastică medicală.

Ca rezultat al eforturilor depuse impreuna cu administratia locală Cugir, SPAS Cugir si CJ Alba, după obținerea avizelor de funcționare ISU, DSP, s-a obtinut autorizația de funcționare provizorie eliberată de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale si Persoanelor Vârstnice pentru o perioadă de un an până în octombrie 2016. ,,Această autorizare a fost posibilă si datorită monitorizarii efectuate de specialiștii ADR Centru si Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba”, ne-a declarat directorul centrului, economistul Silviu Samoilescu. Portivit lui Samoilescu, pe viitor se dorește dezvoltarea activităților de recuperare prin depunerea de proiecte viabile pentru accesarea de fonduri europene. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gabriel Pleșa este, OFICIAL, candiatul PNL la Primăria Alba Iulia. Lista de consilieri propusă pentru consiliul local

Unirea Ziarul

Publicat

în

Gabriel Pleșa este, OFICIAL, candiatul PNL la Primăria Alba Iulia. Lista de consilieri propusă pentru consiliul local PNL Alba Iulia a depus doarele pentru candidatura la Primăria și Consiliul Local Alba Iulia, potrivit unei postări pe facebook a primarului Gabriel Pleșa: ”Alba Iulia are cu cine! Pentru Primărie, pentru Consiliul Local, PNL are ECHIPĂ! Alături […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea