Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

S-a stins din viață Nicolae Pușcaș, patronul Hotelului ”Parc” din Alba Iulia – o plecare prea timpurie, dureroasă și nedreaptă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotel parcA plecat dintre noi mult prea devreme, dureros și nedrept, după o grea suferință, domnul Nicolae Pușcaș, patronul Hotelului și Restaurantului ”Parc” din Alba Iulia, un om deosebit, de mare noblețe sufletească, întreprinzător, generos și altruist, mereu dispus să-și ajute semenii și întreaga comunitate.

Nicolae Pușcaș s-a născut la data de 2 ianuarie 1950, în satul Cergău, din județul Alba, într-o familie de țărani gospodari și iubitori de muncă și de țară, în cultul căreia a crescut și s-a format.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După absolvirea școlii din localitate a urmat cursurile Liceului agricol din Blaj, secția Contabilitate, iar ulterior a absolvit și o facultate de profil din București.

De-a lungul unei cariere prodigioase, ca simplu lucrător sau ca șef de unitate comercială, și-a onorat cu profesionalism și responsabilitate datoriile de serviciu, în special în cadrul Hotelului și Restaurantului ”Parc” din Alba Iulia, pe care a reușit, după privatizare, prin mari investiții, să le transforme într-o unitate de elită. Acum, la marea trecere, Nicolae Pușcaș, ca soț, tată a doi copii și ca bunic, ne lasă o pildă de viață și un exemplu de om ce s-a ridicat și împlinit prin muncă, îndârjire și pasiune pe drumul ales în viață.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea