Rămâi conectat

Actualitate

Loteria bonurilor fiscale: Bonurile de 320 de lei din 5 august, câştigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

A doua extragere lunară din cadrul Loteriei bonurilor fiscale a fost organizată duminică și a stabilit că bonurile în valoare 320 de lei emise la 5 august sunt câştigătoare.

 

social_bonuri_fiscale_loterieCererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de 1 milion de lei, putând fi depuse începând de luni la sediile ANAF. Termenul-limita pentru acordarea castigului va fi 14 noiembrie.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Misiterului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. (BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea