Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Accident mortal pe DN 74, la intrare în Tăuți: Un bărbat a decedat după ce un arbore a căzut pe mașina pe care o conducea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe DN 74, la intrare în localitate Tăuți dinspre Alba Iulia.

Un bărbat a decedat după ce un copac s-a prăbușit pe autoturismul pe care-l conducea – marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Cluj. Medicii de la Ambulanța Alba au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un echipaj ISU de descarcerare a ajuns la fața locului și a demarat manevrele de acordare a primului ajutor și de scoatere a victimei dintre fiarele contorsionate ale mașinii, însă cu tot efortul depus, bărbatul s-a stins din viață la scurt timp.

Traficul rutier în zonă este blocat. Polițiștii criminaliști fac cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragicul accident.

Se lucrează la degajarea carosabilului și reluarea circulației auto în condiții normale pe ambele sensuri.

UPDATE ora 10.15: Circulația auto în zona accidentului a fost reluată în condiții normale.

UPDATE IPJ Alba: La data de 11.09.2015, ora 08.44, pe DN 74, la km 92, în afara localității Tăuț, B.I., de 70 de ani, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Alba Iulia, a fost surprins de un arbore, care a căzut peste plafonul autoturismului.

În urma accidentului, conducătorul auto a decedat.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=971]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea