Rămâi conectat

Economie

Județul Alba, locul 3 în cadrul Regiunii Centru la exporturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul Regiunii Centru, în clasamentul judeţelor referitor la volumul exportului, Braşovul a ocupat locul I, cu o pondere de 36,0% în exporturile totale ale regiunii, urmat fiind de Sibiu cu o pondere de 30,6%, Alba (14,1%), Mureş (11,2%), Covasna (4,3%) şi Harghita (3,8%), potrivit ultimelor date centralizate de INS.

adr-centru-hartaLa nivel national, topul este ocupat de judeţele Argeş (9,8% din exporturile la nivel naţional), Timiş (9,6%) şi Arad (5,8%).

În ceea ce priveşte importurile, Județul Alba ocupă locul 4 la nivelul regiunii. Braşovul rămâne lider regional, cu o pondere de 37,8%, urmat fiind de Sibiu cu un procent de 28,7%, Mureş (15,7%), Alba (8,6%), Harghita (5,1%) şi Covasna (4,1%).

BT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare

Bera Larisa

Publicat

în

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare O nouă lege care prevede plafonarea dobânzilor pentru împrumuturile de la instituții financiare nebancare (IFN) a trecut de Curtea Constituțională și urmează să fie promulgată. Citește și: Controale la IFN-urile din Alba și alte cinci județe. Protecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea