Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Barometru INSCOP: Peste 53% dintre români consideră că duc o viață mai grea decât în 2012

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research, pentru 41% dintre români viața e mai bună acum, decât în 2012, iar pentru 53,6% viața e mai grea decât acum trei ani. Totuși peste 60% spun că au văzut în prețuri scăderea TVA-ului la alimente și băuturi nealcoolice.

sonsaj inscopRomânii sunt însă relativ optimiști deși rareori le e confirmat optimismul. 46,7% dintre cei intervievați consideră că Românie merge în direcția bună, în timp ce 41,8% cred că merge într-o direcție greșită.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Principalele îngrijorări ale românilor sunt înrăutățirea stării de sănătate, diminuarea veniturilor și pierderea locului de muncă. Surprinde creșterea temerii privind sănătatea (de la 15,4% în februarie 2014 la 26,9% în iulie 2015) și a celei privind posibilitatea unui război în zonă (de la 4,1% în februarie 2014 la 13,2% în iulie 2015).

Sondajul a fost realizat în perioada 9-14 iulie 2015. Volumul eșantionului a fost de 1075 persoane și este reprezentativ pentru populația României de 18 ani și peste 18 ani. Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu la domiciliul respondenţilor. Chestionarele au fost aplicate în 39 de județe și Municipiul București, într-un total de 76 de localități (orașe mari, orașe medii, orașe mici, comune, sate).

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

FELICITĂRI de Paște fericit 2024. Modele de MESAJE, URĂRI și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Paști

Ziarul Unirea

Publicat

în

FELICITĂRI de Paște. Modele de MESAJE de Paște 2024. URĂRI de Paște fericit și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Paști Paştele este o sărbătoare care se petreace în familie sau alături de cei dragi; se cionesc ouă roşii şi se mănâncă preparate din miel, cozonac şi pască. În cazul în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea