Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr fără permis a furat mașina unui bărbat din Alba. La doar 30 de metri a fost oprit brusc de scările unui bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 19 ani, din judeţul Sibiu, este cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori, după ce a sustras autoturismul unui cetăţean din comună, pe care l-a condus prin localitate, iar în cele din urmă l-a avariat şi abandonat.

Potrivit IPJ Alba, duminică, la ora 1330, poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori au fost sesizaţi de către un cetăţean din comuna Sǎsciori, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 19 iulie și-a găsit autoturismul personal avariat, la circa 30 de metri de locuinţa sa.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 18/19 iulie, în jurul orelor 04:00, L.I., de 19 ani, din comuna Apoldu de Jos, judeţul Sibiu, a desfăcut prelata autoturismului şi a profitat de faptul că una dintre cheile de contact ale autoturismului au fost lăsate de proprietar în bord, pornind autoturismul şi parcurgând cca. 30 de metri, până în dreptul unui bloc de locuinţe cu ale cărui scări a intrat în coliziune.

Tânărul, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a abandonat autoturismul şi a fost identificat ulterior de către poliţişti.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi conducere fără permis.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști după ce și-a amenințat fosta concubină și a distrus încuietoarea porții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști după ce și-a amenințat fosta concubină și a distrus încuietoarea porții Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat fosta concubină și a distrus încuietoarea porții. Citește și: Șofer din Alba, BEAT MANGĂ, prins de polițiști la volan: Avea o alcoolemie de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea