Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, 20 iunie, spectacol de muzică și lumini în Cetatea Alba Carolina – Focuri feerice de artificii pe muzica din ”Traviata”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucruri minunate se întâmplă din nou între zidurile Cetății Alba Carolina, o veritabilă sărbătoare a muzicii și luminilor ne așteaptă în ”Cealaltă capitală”.

Aida de Verdi Alba Iulia313Să asculți Traviata în aer liber, într-o interpretare a Operei Naționale Române de Stat din Cluj-Napoca, susținută vizual de Pyro Events Team – Fireworks Design este cu siguranță un privilegiu. O asemenea șansă nu trebuie ratată, pe 20 iunie, când Cetatea Alba Carolina va deveni o imensă scenă de operă, găzduind o reprezentație de mare anvergură.

Pe acordurile celebrei ”Brindisi”, focurile de artificii se vor dezlănțui feeric. Ele vor fi lansate din trei puncte de tragere suspendate la 18 metri înălțime, iar efectele vor puncta cu măiestrie fiecare acord.

Traviata nu este doar cea mai celebră creație a lui Verdi, una dintre cele mai des interepretate opere pe marile scene ale lumii, ci și coloana sonoră a unora dintre cele mai spectaculoase producții piromuzicale de înaltă clasă realizate pe mapamond. Fie că vorbim de Sydney, Montreal, Moscova sau Barcelona, mari maeștri ai pirotehniei au dat un plus de grandoare prin efectele lor, celor mai complexe producții ce au spus povestea de iubire dintre Violetta și Alfredo.

Interpretarea operei va fi susținută și pusă în valoare de artiști incontestabili, iar” dialogul” artistic dintre Opera Națională Române de Stat din Cluj-Napoca și pirotehniștii de la Pyro Events Team – Fireworks Design nu se poate dovedi decât un veritabil regal, care nu trebuie ratat. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea