Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tinerii ”săltați” de polițiști săptămâna trecută, pentru spargeri de autoturisme în Alba Iulia, au dat câteva lovituri și în zona Sebeșului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au continuat cercetările în legătură cu 4 tineri din Cugir, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

furt din autoDin cercetări a rezultat că 3 dintre ei ar fi comis alte două fapte de furt şi o faptă de tentativă de furt, din autovehicule parcate pe raza municipiului Sebeş și în localitatea Lancrăm.

Astfel, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţei Municipiului Sebeş au stabilit că, în noaptea de 4/5 iunie a.c., G.C.A., de 24 de ani, S.F.I., de 25 de ani şi G.M.S., de 41 de ani, au spart gemul unui autoturism parcat pe strada Uliţa de Sus din Lancrăm şi au sustras bunuri în valoare de 800 de lei. În noaptea de 9/10 iunie a.c. au spart geamul unui autoturism parcat pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş şi au sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei şi au încercat să fure dintr-un alt autoturism.

Cercetările sunt continuate.

Informaţii de background:

La data de 11 iunie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe S.F.I., de 25 de ani, G.M.S., de 41 de ani, M.E.V., de 25 de ani, şi G.C.A., de 24 de ani, toţi din Cugir, care sunt bănuiţi de comiterea a 3 furturi din autoturisme şi a unei tentative de furt.

În sarcina celor 4 s-a reţinut faptul că în noaptea de 30/31 mai 2015 au spart geamul autoturismului ce aparţine unui cetăţean din judeţul Arad , care era parcat în apropierea unui hotel din Alba Iulia şi au sustras mai multe bunuri în valoare de 1.800 de lei.

În noaptea de 4/5 iunie 2015, folosind același mod de operare, au sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei, din două autoturisme parcate pe străzile Henri Coandă și Gheorghe Șincai din Alba Iulia și au încercat să sustragă bunuri dintr-un alt autoturism al cărui sistem de alarmare s-a declanşat.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 4 bănuiţi, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au efectuat în data de 11 iunie 2015, o percheziție la domiciliul lui S.F.I., ocazie cu care au fost găsite mai multe dintre bunurile reclamate ca furate.

Faţă de cei 4 a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior pe numele lui S.F.I. fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea