Rămâi conectat

Actualitate

Evaluare Națională 2015: Ce subiecte au primit elevii de clasa a VI-a la matematică și științe

Dragoş Suciu

Publicat

în

Elevii de clasa a VI-a au susținut, miercuri, proba la matematică și științe din cadrul evaluării naționale, subiectele fiind afișate după ora 16.00, pe portalul Ministerului Educației, Edu.ro.

Subiecte matematică și științe – click

elevi clasa a VI-aCu doi ani înainte de marele examen final din clasa a VIII-a, părinţii şi copiii vor şti care e nivelul în faţa unor subiecte realizate de Ministerul Educaţiei, unde au probleme şi trebuie să le remedieze.

Fiecare evaluare a durat 60 de minute şi pe baza rezultatelor obţinute de elevi la această evaluare, profesorii, părinţii şi copiii vor avea o primă discuţie referitoare la tipul de liceu pentru care elevul are competenţe, abilităţi, înclinaţii, cunoştinţe, date native şi înclinare firească. Elevul poate fi orientat în acest fel spre o şcoală profesională, liceu teoretic sau tehnologic.

Profesorii sunt obligaţi ca, în urma rezultatelor, să realizeze pentru fiecare elev la care a identificat probleme – un plan de învăţare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea