Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO| Un mod inedit şi plăcut de a vizita Cetatea Alba Carolina: pe scuter, tricicletă sau trotinetă electrică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Frumuseţea şi farmecul Cetăţii Alba Carolina se admiră mai bine şi mai rapid de pe două roţi. O ştim cu toţii şi de aceea, uneori, alegem să ne plimbăm cu bicicleta, dar poate vine o zi în care nu mai ai chef de a pedala. În acea zi, poţi opta pentru un mijloc de transport atractiv. Este vorba despre închirierea unor trotinete, triciclete  sau chiar scutere electrice, puse la dispoziţie de un investitor privat,  firma My eco bike. Acestea pot fi găsite în fiecare zi în faţa statuii lui Mihai Viteazul din Piaţa Cetăţii.

triciclete electrice47Avantajele utilizării unui asemenea mijloc de transport sunt multiple: nu poluează, un scuter electric are regim de bicicletă și te poți plimba legal prin Cetatea Alba Carolina, iar prețul închirierii este accesibil. Ba mai mult, faci economie de „energie” fizică.

Fie că este scuter, tricicletă sau trotinetă, pentru  o jumătate de oră trebuie să scoţi din buzunar 20 de lei. Dacă vrei să-ți achiziţionezi una, trebuie să știi că încărcarea se realizează în 6 ore. Autonomia, depinde de model, la scuter – 50 de kilometri, iar la tricicletă 35 km. Un scuter costă în jur de 4.000 de lei, o tricicletă 3.400, iar o trotinetă 2.500 de lei.

Pentru închiriere se încheie un contract, iar beneficiarul trebuie să vină cu un act de identitate. Ele pot fi utilizate și în afara Cetății Alba Carolina, dar cu respectarea legii.

Clientul trebuie să fie precaut și să conducă responsabil, să nu consume înainte sau în timp ce se plimbă băuturi alcoolice. Dacă se întâmplă să producă producă un accident – reparațiile sunt suportate de firmă, iar materialele de client.

Se conduc ușor, prind o viteză bună, iar despre motoarele electrice se spune că sunt – The next generation. Distracție plăcută!

Cinci persoane, alese în mod aleatoriu, care vor da share şi vor publica acest articol pe pagina lor de Facebook în următoarele 48 de ore,  vor primi câte un voucher gratuit de 30 de minute pentru plimbări cu tricicleta, trotineta sau scuterul electric  prin Cetate.

[nggallery id=201]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea