Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident grav pe DN75, în Apuseni. Cauza probabilă, SMS-uri în timpul șofatului

Ziarul Unirea

Publicat

în

646x404Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul orelor 12.30, pe DN75, lângă localitatea Baia de Arieș.

O persoană a suferit mai multe răni și a fost transportată la spital cu o ambulanță după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Polițiștii desfășoară cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut evenimentul rutier în vederea tragerii la răspundere a șoferului responsabil de producerea accidentului.

accident Apuseni_Claudiu DrugaUPDATE: Persoana rănită este o femeie, pasager într-unul dintre autoturisme. Potrivit IPJ Alba, un autoturism marca Opel, înmatriculat în judeţul Alba a intrat în coliziune cu un autoturism marca Citroen, înmatriculat în judeţul Cluj.

”Mă întorceam de la Sălciua când am fost oprit la o coloana. Cu câteva clipe înainte avusese loc accidentul cauzat de SMS-uri în timpul şofatului. Vinovaţii erau nişte tineri care şi-au forţat îngerul să zboare cam repede. Dacă nu mă întarziam cu o vulpe, puteam fi eu în locul celui lovit”, a scris martorul Claudiu Drugă pe facebook.

UPDATE IPJ Alba: La data de 15 martie 2015, ora 12.45, pe DN 75,  la kilometrul 109, pe raza localităţii Brăzeşti, C.N.I., un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Baia de Arieş – Sălciua, într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma accidentului C.N.I. şi 3 tineri (o tânără de 16 ani şi doi tineri de 23 de ani), toţi pasageri în autoturismul condus de C.N.I. au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital, doar unul rămânând sub observaţie medicală.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Foto: Claudiu Drugă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea