Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier în cartierul Ampoi 3 din Alba Iulia. Un pieton transportat la spital și un șofer cercetat penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut luni seară, în jurul orelor 20.00, pe strada Arieșului din cartierul Ampoi 3, din municipiul Alba Iulia.

Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia a fost surprins și accidentat, în timp ce traversa strada prin loc nepermis și nesemnalizat, de către un autoturism marca Toyota, înmatriculat în AB, condus de DDL, de 44 de ani, din Alba Iulia.

Victima a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital de către o ambulanță, pentru investigații medicale suplimentare.

Până la sosirea polițiștilor rutieri, șoferul a mutat mașina de la locul accidentului în parcarea din spatele blocului. Acest lucru i-a adus albaiulianului un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de părăsire a locului accidentului fără încuvințarea organelor de poliție.

[nggallery id=124]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescent din Alba, urmărit la nivel național și cu mandat de arestare, depistat de un polițist aflat în timpul liber: A fost încătușat de jandarmi și dus la sediul IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adolescent din Alba, urmărit la nivel național și cu mandat de arestare, depistat de un polițist aflat în timpul liber: A fost încătușat de jandarmi și dus la sediul IPJ Alba Joi, 22 august 2024, în jurul orei 21:00, echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Alba, a fost direcționată la un centru comercial din municipiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea