Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSO Cugir s-a retras din Liga a IV-a! *În retur vor rămâne doar 15 echipe în competiţia AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surianu Sebes - CSO Cugir 4„Lanterna roşie” CSO Cugir se retrage din Liga a IV-a înaintea primei etape din retur, formaţia de sub Drăgana urmând să piardă toate jocurile cu 0-3, la „masa verde”.

Prima beneficiară este Euro Şpring, care va avea rundă liberă duminică. „O să trimitem o hârtie în acest sens la AJF Alba. CSO Cugir se va retrage din competiţiile de seniori şi A1, urmând să continuăm activitatea la nivelul competiţiilor juvenile„, a declarat Adrian Mihai, directorul CSO Cugir.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Înaintea startului campionatului, CSO Cugir s-a înscris în Liga a IV-a, la fel ca şi Şurianu Sebeş şi ASC Pianu, profitând de faptul că AJF Alba a propus mărirea la 16 a numărului de competitoare din al 4-lea eşalon.

În tur, CSO Cugir a strâns un singur punct (remiză în runda inaugurală cu Euro Şpring, scor 1-1) şi a încheiat prima parte în postura de „lanternă roşie”, având cel mai modest golaveraj, 13-68. Pe seama grupării de sub Drăgana s-a înregistrat scorul toamnei, Performanţa Ighiu – CSO Cugir 9-0.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea