Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ziua Internaţională a Alegerilor, sărbătorită la Alba Iulia. Dezbatere la Colegiul HCC despre implicarea tinerilor în derularea procesului electoral

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul HCC Alba IuliaBiroul Județean Alba al Autorității Electorale Permanente organizează miercuri, 11 februarie 2015, la Sala Multimedia a Colegiului Naţional ”Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia, începând cu ora 12.00, o dezbatere cu tema  „Implicarea tinerilor în derularea procesului electoral. De asemenea, în cadrul evenimentului, va fi promovat şi portalul „Primul vot.ro”. Manifestarea se adaugă acţiunilor organizate pentru a celebra Ziua Internaţională a Alegerilor. 

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate materiale informative despre semnificația și importanța alegerilor în consolidarea democrației, despre rolul și misiunea Autorității Electorale Permanente în România și Revista ” Expert Electoral ”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim faptul că, începând cu anul 2005, în cadrul Conferinței GEO (Global Elections Organization) s-a decis ca prima zi de joi din luna februarie a fiecărui an să fie declarată „Ziua Internațională a Alegerilor”.

Pentru informaţii suplimentare, organizatorii vă stau la dispoziţie la sediul Biroului Județean din Alba Iulia, Calea Moților nr.5A, et.2, birou nr. 3, telefon 0258 810 673, e-mail [email protected] sau pe telefoanele mobile 0727353439(Elena Burba), 0751 185 404(Aurora Sacotă).

Evenimentul de miercuri este organizat de Biroul Județean Alba al Autorității Electorale Permanente, în colaborare cu Colegiul Național ” Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Vințu de Jos prins de polițiștii din Șibot, „parfumat” cu alcool la volan: Avea o alcoolemie de 0,42 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Vințu de Jos prins de polițiștii din Șibot, „parfumat” cu alcool la volan: Avea o alcoolemie de 0,42 mg/l Polițiștii din Șibot au depistat un bărbat din Vințu de Jos contucând sub influența băuturilor alcoolice, luni noaptea, 6 mai. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a arătat o valoare de 0,42mg/l pur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea