Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Contre între Mureşul Vinţu de Jos şi Şurianu Sebeş *Liderul Ligii a IV-a îi vrea pe Ad. Neag, Circov şi Androne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Neag Muresul Vintu1După dintre protagonistele Ligii a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos (locul întâi) şi Şurianu Sebeş (locul 4) sunt într-un război surd. Cauza, plecarea a trei jucători, Ad. Neag, Circov şi Androne, doriţi de ocupanta primei poziţii la finele turului. Respectivii fotbalişti nu s-au mai prezentat la antrenamentele formaţiei din „Arini”, însă nu au acceptul clubului şi negocierile dure se poartă în continuare.

Situaţia este într-un moment de cumpănă, întrucât oficialii din Sebeş nu intenţionează să întărească o contracandidată la şefia campionatului, iar părţile nu au ajuns la un acord. Practic, fotbaliştii nu mai doresc să continue la Şurianu Sebeş şi Mureşul Vinţu şi-a propus să-i înregimenteze. Probleme sunt şi în cazul altor achiziţii vizate de Mureşul, respectiv Cl. Oara (are de lămurit situaţia cu Metalurgistul Cugir, unde a evoluat până în vară) şi M. Coman (Dalia Sport Daia Română nu-i oferă dezlegarea). Mureşul Vinţu de Jos dispută sâmbătă o partidă de verificare cu CNS Cetate Deva, liderul Ligii a IV-a din judeţul Hunedoara.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea