Rămâi conectat

Sport

Uniriştii aşteaptă încă achitarea primelor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Cu 6 partide fără înfrângere, elevii lui Gherman aşteaptă în această săptămână să-şi încaseze banii cuveniţi pentru seria pozitivă înregistrată în luna octombrie, însumând 5 prime în valoare de 4200 lei pentru fiecare titular. Iniţial şefii au promis că vor stinge restanţele până la finele lunii trecute, însă problemele cu încasarea banilor pe Fabian Himcinschi i-au făcut să amâne plăţile până după jocul cu Mureşul Deva. „Încercăm să găsim soluţii şi în zilele următoare să achităm măcar 3 din cele 5 prime. Sperăm să şi reuşim acest lucru, mai ales că echipa traversează o perioadă fertilă ca şi rezultate”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia. În runda următoare, gruparea din Cetatea Marii Uniri va evolua sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11.00, în „Trivale” cu FC Argeş, vecina de clasament, în privinţa lotului consemnându-se recuperarea lui Cl. Oara, care se pregăteşte normal.
*Şi banii de la Empoli nu mai ajung…
În documentele semnate în luna iulie, privind transferul internaţionalului Under 17 la formaţia de Serie B se stipula clar obligativitatea părţii italiene de a vira banii în termen de 5 zile de la primirea „cărţii verzi”. După peste trei luni de aşteptare, în 18 octombrie Fabian Himcinschi a fost bun de joc, a şi debutat în Cupa Italiei (cu FC Torino în 26 octombrie), însă cu toate că FC Unirea a insistat, pe diverse căi (notificări, poştă electronică, telefoane), încă nu s-a virat suma de 105.000 euro, situaţie ce complică financiar datele problemei în „Cetate”. Altfel, Fabian Himcinschi împreună cu fundaşul Eduard Schuller (FC Unirea Alba Iulia) vor pleca astăzi în Olanda cu lotul naţional Under 17, în vederea partidei amicale de vineri cu campioana europeană la respectiva categorie de vârstă (ce se va disputa într-o localitate situată la 40 de kilometri de Amsterdam). „E foarte greu în Italia, antrenamentele sunt extrem de complexe, intense şi dificile. Ne pregătim la un nivel incomparabil cu ce se făcea în ţară, am un program foarte încărcat”, a declarat ieri Fabian, vedeta echipei naţionale la Campionatul European din Serbia. „Sincer nu mă aşteptam ca Unirea să realizeze aşa rezultate bune până în prezent. Mereu urmăresc prin Internet rezultatele fostei mele echipe şi mă bucură acest parcurs surprinzător. Nu ştiu motivele pentru care Empoli a întârziat achitarea transferului, şi eu am aşteptat foarte mult până a venit verdictul favorabil de la FIFA”, a mai spus Himcinschi junior, fiul antrenorului Adorian Himcinschi, secundul lui Gherman.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea