Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Oprit în trafic, un șofer din Alba Iulia a început să îi agreseze pe polițiști. A ajuns încătușat la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 2 decembrie, la ora 19.30, în timp ce executau activități de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Octavian Goga din municipiul Alba Iulia, poliţiştii serviciului Rutier Alba au oprit un autoturism condus de L.D.I., de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “în momentul în care a fost oprit, bărbatul a devenit recalcitrant, adresând poliţiştilor injurii şi ameninţări motiv pentru care s-a procedat la încătuşarea sa.

Ulterior a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de L.D.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de,, amenințarea săvârşită nemijlocit împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 alin.1 Cod penal şi ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are  o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin.1 din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea