Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Peste 150 de persoane la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Național ”Serbările Unirii” la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serbarile Unirii03Festivalul Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” s-a încheiat. Duminică, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, începand cu ora 18.00, în prezența a peste 150 de persoane, s-a desfășurat un spectacol folcloric de ținută, coordonat de către Prof. Vasile Repede şi Instructor Coregraf Flaviu Mîrza, colaboratori ai instituției noastre, în care și-au dat concursul „Ansamblul de Dansuri Alba Carolina” soliştii Bianca Sușman, Mădălina Crișan, Florin Covaciu, Simona Niculeasă și Bogdan Mara.

În încheiere frumoasa și talentata interpretă Ina Todoran a încântat publicul cu un recital de clasă pigmentat și cu cântece patriotice.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul a fost prezentat cu un suflet mare și într-o maniera originală de către Angela Chelaru, care a făcut publicul să aplaude furtunos prestația artiștilor de pe scenă.

Festivalul Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” reprezintă emblema Casei de Cultura a Studenților și a  ajuns anul acesta la a XXIII-a ediție, desfăşurându-se în fiecare an în preajma Zilei Naţionale a României.

Comunicat de presă

[nggallery id=2727]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea