Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Simona Halep, performanță de senzație și calificare în finala Turneului Campioanelor *Mâine, adversară îi va fi iar Serena Williams

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Simona Halep 1Simona Halep continuă parcursul fabulos de la Turneul Campioanelor, calificându-se în stil de mare jucătoare în finală, după ce a învins-o pe Agniesza Radwanska, a șasea jucătoare a lumii, în semifinale, cu 6-2, 6-2.

Este o premieră de senzație pentru tenisul din România, ce are o reprezentantă în finala grandiosului turneu, după o adevărată lecție de tenis.

Finala va fi duminică, la ora 13.00 și minunata noastră jucătoare o va avea în față, din nou pe Serena Williams, pe care a zdrobit-o miercuri în grupă (6-0, 6-2) și apoi a ajutat-o să acceadă în penultimul act, după ce i-a luat un set Anei Ivanovic.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Serena Williams a câștigat prima semifinală de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki, 2-6 6-3 7-6 (8-6). A fost o partida extraordinară, în care americanca a pierdut primul set, însă a egalat și a trimis partida in decisiv , acolo unde a oprit-o pe adversara care a servit pentru meci și a avut și 4-1 la tie-break. Serena a reușit să o bată pe singura jucatoare de la Turneul Campioanelor din acest an care se calificase din grupe câștigând toate trei meciurile.

*Miercuri a zdrobit-o pe nr. 1 WTA

Meciul de miercuri, dintre Halep și Serena Williams a fost unul istoric. A fost prima victorie a unui sportiv din România contra unul număr 1 mondial în tenis. A fost prima sa victorie contra unei jucătoare de top 3 WTA. A fost și prima victorie a Simonei Halep contra Serenei Williams, care acum nu mai conduce cu 3-0 în întâlnirile directe, ci cu 3-1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 29-a: Viitorul Sântimbru și-a adjudecat locul secund! Liderul CIL Blaj, un nou „set”, Energia Săsciori, eșec prin autogolul antrenorului, remiză la Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 29-a: Viitorul Sântimbru și-a adjudecat locul secund! Liderul CIL Blaj, un nou „set”, Energia Săsciori, eșec prin autogolul antrenorului. Remiză în duelul orgoliilor la Unirea *Adu Academy Șona – CIL Blaj 3-6 (3-5) Liderul, o nouă victorie cu un set de tenis, într-un meci spectaculos (2-0, 2-3, 3-3) până la pauză. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea