Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Spitalul Orășenesc Abrud are un nou manager: Anca Simina i-a luat locul inginerului Marin Ștefan

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele organizației de femei PSD Abrud, Anca Simina este de la mijlocul lunii octombrie, noul manager al Spitalului Orășenesc Abrud.

Anca Simina are 34 de ani, este de profesie sociolog și psiholog, cu drept de liberă practică în psihologia clinică și îl înlocuiește pe fostul manager, Marin Ștefan.

Inginerul Marin Ştefan a îndeplinit funcția de manager al Spitalului Orășenesc Abrud din 1 noiembrie 2010.

UPDATE: Referitor la acest articol, inginerul Marin Ștefan a făcut următoarele precizări. ”Postul de manager l-am obținut în urma susținerii concursului organizat de Consiliul de administrație al spitalului. Mandatul de manager de trei ani l-am desfășurat având la bază un contract de management, semnat între două părți contractante: subsemnatul, ca persoană fizică și Consiliul local Abrud”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea