Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru face scor cu Dalia Sport Daia Română 8-0 (4-0) *Cioară a marcat 5 goluri

Tudor Stan

Publicat

în

Dalia Sport Daia Română a fost victimă sigură pe terenul Viitorului Sântimbru şi a pierdut la scor întâlnirea programată în Viitorul Santimbru-Dalia Sport Daia Romana69această după amiază la Galtiu, echipa din Daia având 4 absenţe importante în primul 11. Elevii lui Ovidiu Ceclan (suspendat, nu a putut să ia loc pe bancă) au început foarte bine meciul şi au preluat conducerea pe tabelă încă din debut, jocul devenind o simplă formalitate pentru jucătorii din Sântimbru.

Viitorul Sântimbru a început tare partida în faţa propriilor suporteri şi a deschis scorul în minutul 2 prin căpitanul Hălălae. A urmat o parte când elevii lui Ovidiu Ceclan au ratat o sumedenie de ocazii, însă în cele din urmă Cioară a punctat pentru 2-0 în minutul 25. Acelaşi Alecu Cioară a punctat pentru 3-0 în minutul 41, iar în minutul 43 fostul jucător al Industriei Galda de Jos a reuşit hatrick-ul, stabilind scorul de 4-0 la pauză. Imediat după reluarea jocului, în minutul 50 Cioară a reuşit cel de al 4-lea său gol în acest meci şi a dus scorul la 5-0 pe tabelă. Dumbra a făcut „setul” pentru Viitorul Sântimbru  în minutul 57, spre fericirea suporterilor prezenţi în număr destul de mare la acest meci. Acelaşi Alecu Cioară a marcat pentru a 5-a oară în această partidă şi a dus scorul la 7-0. Dumbra a reuşit dubla (min. 90) şi a stabilit scorul scorul final, 8-0.

[nggallery id=2401]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea