Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Echipa PSD Alba a ieșit la lipit de afișe, în miez de noapte. Campania prezidențială a început!

Dragoş Suciu

Publicat

în

PSD Alba afise06O parte din echipa PSD Alba s-a reunit în noaptea de joi spre vineri, într-o benzinărie din Alba Iulia, pentru a pune la cale strategia următoarelor 45 de zile, care ar putea fi decisivă pentru desemnarea viitorului președinte.

Coordonați de președintele organizației din Alba Iulia Ovidiu Jidveian, social-democrații au format grupuri de câte 5-6 persoane, iar cu puțin înainte de miezul nopții au plecat în teritoriu, la lipit de afișe, în ciuda ploii mărunte și a vremii mohorâte.

Întrebați de unde graba asta, simpatizanții lui Victor Ponta ne-au răspuns că vor să obțină un scor zdrobitor, pe județul Alba.

PSD Alba afise05La prima vedere, PSD a fost primul care a lipit afișe electorale în Alba Iulia. Tinerii au precizat că afișajul se va realiza conform legii, în locurile speciale amenajate.

Începutul de campanie outdoor al premierului nu este deloc sofisticat: trei afișe cu imaginea candidatului, sigla și nelipsita culoare roșie. Strategii din PSD nu au considerat că ar fi necesară afișarea sloganului, sau chiar 2-3 argumente pentru care electoratul ar alege PSD.

Victor Ponta, susținut de Alianța PSD-PC-UNPR candidează pe poziția a 4-a, de pe buletinul de vot.

Alegerile prezidențiale se desfășoară în 2, respectiv 16 noiembrie.

[nggallery id=2391]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP Administrația municipiului Alba Iulia a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede achiziționarea de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in. Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea