Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: Domnule Hava, roata se învârte iar lebăda poate cânta pentru oricine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Am aflat din presa locală că președintele PDL Alba, Mircea Hava, este foarte supărat din cauza unei decizii luate de un primar liberal, care a hotărât că nu mai dorește să rămână în Opoziție și consideră că poate face mai multe pentru cetățeni și pentru orașul pe care îl conduce, dacă se alătură echipei de edili-gospodari care fac parte din PSD.

Recunosc, nu am fost foarte surprins că liderul democrat-liberal a ieșit cu declarații în acest caz (știm cât este de vocal), deși mă așteptam ca reacția să vină si dinspre PNL Alba – partidul din care a făcut parte respectivul primar. Nu vad nici un păcat să te îndepărtezi de un partid ca PDL, colorat în ACL; este același partid care a tăiat pensiile, salariile, medicamentele, a închis spitale și scoli, a furat din banul public și a batjocorit toți cetățenii României de dragul lui Boc, Udrea și Băsescu.

M-a surprins, însă, agresivitatea unui președinte de partid care se pare că uită vechea zicala cu ”roata care se învârte mereu”. Pentru că nu mi-l amintesc pe domnul Hava să fi vorbit despre ”cântec de lebădă” și despre ”primari care vor mai vedea primăria doar pe dinafară” în anul 2006, când PDL Alba a primit cu brațele deschise 14 edili social-democrați.

Înțeleg supărarea sa, mai ales că, așa cum vedem din sondaje, tot mai mulți cetățeni se alătură valului de simpatizați ai Partidului Social Democrat și ai candidatului său la alegerile prezidențiale – Victor Ponta. Însă mă văd nevoit să-i reamintesc un lucru pe care ar trebui să-l știe deja: un primar bun este reales indiferent de partidul din care face parte! Asta depinde de cetățeni și de felul în care simt aceștia că a contribuit la bunăstarea lor.

Dar poate că tocmai de aici vine iritarea domnului Hava, care este și primar al municipiului reședință de județ, și care aude tot mai des că albaiulienii nu se mai pot mulțumi cu realizări din care câștigă, de ani buni, doar o mână de oameni, și s-au cam săturat de circ fără pâine, pe bani mulți.

Ar fi bine să se gândească și la acest aspect, domnul Hava, în loc să se hazardeze în a face profeții. Până la urmă ”roata se învârte mereu” iar ”cântecul de lebădă” poate fi auzit de oricine, mai ales ca  romanii s-au saturat de politica păguboasă făcuta de PDL-PNL( ACL) si acoliții lor.

Deputat Ioan Dîrzu

Președintele PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea