Ioan Dîrzu: Domnule Hava, roata se învârte iar lebăda poate cânta pentru oricine

Paul Voicu - Primar 2020

Am aflat din presa locală că președintele PDL Alba, Mircea Hava, este foarte supărat din cauza unei decizii luate de un primar liberal, care a hotărât că nu mai dorește să rămână în Opoziție și consideră că poate face mai multe pentru cetățeni și pentru orașul pe care îl conduce, dacă se alătură echipei de edili-gospodari care fac parte din PSD.

Recunosc, nu am fost foarte surprins că liderul democrat-liberal a ieșit cu declarații în acest caz (știm cât este de vocal), deși mă așteptam ca reacția să vină si dinspre PNL Alba – partidul din care a făcut parte respectivul primar. Nu vad nici un păcat să te îndepărtezi de un partid ca PDL, colorat în ACL; este același partid care a tăiat pensiile, salariile, medicamentele, a închis spitale și scoli, a furat din banul public și a batjocorit toți cetățenii României de dragul lui Boc, Udrea și Băsescu.

ELIT

M-a surprins, însă, agresivitatea unui președinte de partid care se pare că uită vechea zicala cu ”roata care se învârte mereu”. Pentru că nu mi-l amintesc pe domnul Hava să fi vorbit despre ”cântec de lebădă” și despre ”primari care vor mai vedea primăria doar pe dinafară” în anul 2006, când PDL Alba a primit cu brațele deschise 14 edili social-democrați.

Înțeleg supărarea sa, mai ales că, așa cum vedem din sondaje, tot mai mulți cetățeni se alătură valului de simpatizați ai Partidului Social Democrat și ai candidatului său la alegerile prezidențiale – Victor Ponta. Însă mă văd nevoit să-i reamintesc un lucru pe care ar trebui să-l știe deja: un primar bun este reales indiferent de partidul din care face parte! Asta depinde de cetățeni și de felul în care simt aceștia că a contribuit la bunăstarea lor.

Mihail David - 2020

Dar poate că tocmai de aici vine iritarea domnului Hava, care este și primar al municipiului reședință de județ, și care aude tot mai des că albaiulienii nu se mai pot mulțumi cu realizări din care câștigă, de ani buni, doar o mână de oameni, și s-au cam săturat de circ fără pâine, pe bani mulți.

Ar fi bine să se gândească și la acest aspect, domnul Hava, în loc să se hazardeze în a face profeții. Până la urmă ”roata se învârte mereu” iar ”cântecul de lebădă” poate fi auzit de oricine, mai ales ca  romanii s-au saturat de politica păguboasă făcuta de PDL-PNL( ACL) si acoliții lor.

Deputat Ioan Dîrzu

Președintele PSD Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

soimul de munte 30 septembrie 2014 at 8:43

lebada INTOTDEAUNA cinta doar pentru ea cind e vremea; nici o lebada nu cinta pentru a marca pieirea alteia; corect era sa spuneti ca ”oricare lebada poate incepe sa cinte oricind , chiar si in cazul x ” sau alta expresie asemanatoare; pe fond aveti dreptate si se poate aplica oricarui politician

Parus caerules 30 septembrie 2014 at 13:06

Soimul de munte are intodeauna dreptate cand e vorba de hoituri alaturi de ciori batrane si puturoase.

pilu 30 septembrie 2014 at 13:11

Toar”su presedinte din acei 14 edil-gospodari fugiti in tabara vecina cati sunt acum la voi ?
Valul de simpatizanti dupa atatea pomeni electorale e normal sa fie mare.Dar dupa alegeri cand o sa scoateti parleala cu inca n taxe si impozite, cati vor mai ramane sa va aplaude. Dar atunci nu va mai pasa, i-ati fentat si gata. Dar ei raman tot prosti pentru ca asta este masa de alegatori care va voteaza. S-au mai sti…

ralu 30 septembrie 2014 at 13:15

cata dreptare rota se invarte mereu, in 2006 PDL-ul a luat primarii alesi pe liste PSD , atunci nu spunea nimic dl. Hava. Oamenii din pacate se mai orienteaza in viata.

dicu 30 septembrie 2014 at 13:18

Oare de ce se supara unii cand nu mai pot controla totul, ar trebui sa aiba in vedere ca intodeauna roata se invarte, in 2006 a fost vremea pdl-ului cand au racolat tot ce au putut, acum cei plecati se intoc la vatra

Da, Ioan Dirzu, 30 septembrie 2014 at 14:24

aceasta roata de rezerva(dezumflata) a psd, nici acum dusa la vulcanizare.. Initiatorul ‘Ambasadei Motilor'(sic) la Bruxelles…

ion 30 septembrie 2014 at 22:38

domnule darzu, daca ati ajuns la concluzia ca oamenii s-au saturat de circ fara paine, va rog sa le spuneti consilierilor locali sa nu mai voteze dracului pentru toate initiativele de circ din CL si sa le spuneti ca nu mircea hava este seful lor ci dvs. ei nu prea stiu de ce sunt pe acolo si pe ce parte sunt.

Ghita 1 octombrie 2014 at 19:47

„Nu vad nici un păcat să te îndepărtezi de un partid ca PDL, colorat în ACL; este același partid care a tăiat pensiile, salariile, medicamentele, a închis spitale și scoli, a furat din banul public și a batjocorit toți cetățenii României de dragul lui Boc, Udrea și Băsescu”.

Darzule, Ponta in compesatie, taie banii pentru Autostrazi, pune acize noi la carburanti, de scumpesate totul, ca sa aibe bani pentru „pomeni electorale”! Avem motorina cea mai scumpa din Europa!

Antonius 5 octombrie 2014 at 15:40

Cetatenii Romaniei cei mai slab pregatiti voteaza cu Iohanis si acolitii lui !!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...