Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Trei companii din Alba, în topul celor mai puternice 100 branduri din România

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei companii din județul Alba se află în TOP 100 cele mai puternice branduri românești. Conform clasamentului lansat de revista Biz, Jidvei se află pe locul 86, Albalact pe 89, iar Transavia pe locul 90, primele trei poziții fiind ocupate de Borsec, Dero și Gerovital.   

Studiul vizează măsurarea “puterii” mărcilor romanești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori (fără indici financiari / comerciali incluși).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O marcă este cu atât mai puternică din perspectiva românismului cu cât reușește să-și mențină poziția în top, indiferent de fluctuațiile socii-economice specifice ultimilor ani.

Studiul are la baza 1000 de interviuri online și este reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, împărțire pe sex si vârsta a populației intre 18 – 55 de ani.

Performanța mărcilor românești este măsurată în baza a patru indicatori: investiția de afectivitate în marcă, puterea mărcii, gradul de utilizare si notorietatea ei.

Importanta unei mărci pentru consumator a fost măsurată cu ajutorul metodologiei MaxDiff (Maximum Differentiation Scaling).

Respondenții au realizat alegeri multiple între mărci în urma cărora a fost calculat un indice de preferință. Analiza mărcilor a fost realizată la nivel de categorie, indicele obținut fiind ulterior analizat împreună cu indicele de importanţă al fiecărei categorii.

Sursa: Revista Biz


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea