Rămâi conectat

Sport

Ciprian Selagea s-a despărţit de Rapid! *Ex-uniristul are alte oferte din Liga 1

Dan HENEGAR

Publicat

în

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC PETROLUL PLOIESTI,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (31.10.2013)Mijlocaşul albaiulian Ciprian Selagea s-a despărţit de Rapid, după ce s-a chinuit un sezon în eşalonul secund, promovând cu gruparea din „Grant” în acestă vară. Deşi startul de sezon a fost unul excelent, gol în Cupa Ligii contra rivalei Steaua, ex-uniristul nu mai intră în planurile antrenorului Ionel Ganea. Acesta a adus o serie de jucători (Bornescu, Mera, Cojocnean, L. Buş, I. Roşu) şi implicit tehnicianul a renunţat la fotbalişti din stagiunea precedentă, ce au dus greul în condiţii de criză şi au promovat Rapidul. Este vorba de Selagea, Mişa, Drăghia, Al. Iacob, Lung, N. Vasile, Fl. Călin, Martin sau Păun.

*În iulie, gol cu Steaua, în septembrie „pa”!

În acest sezon, Selagea a jucat 91 de minute, în primele două runde ale Ligii 1, dar apoi nu a mai prins lotul giuleştenilor. „Pot spune că sunt dezamăgit, pentru că nu mă aşteptam la aşa ceva. Anul trecut ne-am chinuit pentru Rapid în Liga a 2-a, am promovat, am marcat cu Steaua, însă se pare că nu a mai fost nevoie de noi”, a explicat jucătorul ce mai avea încă un an contract cu nou-promovata. „Încă nu se ştie mare lucru, însă sper să găsesc în curnâd o nouă echipă, asta după ce reglez conturile cu Rapid”, a spus Selagea, aflat acasă la Alba Iulia în această perioadă. Jucătorul din Cetatea Marii Uniri cotat pe site-ul de specialitate transfermarkt.de la suma de 250.000 de euro aşteaptă să-şi încaseze restanţele financiare din „Grant” şi apoi să fie declarat liber de contract de comisiile abilitate. Selagea aşteaptă concretizarea unor variante din primul eşalon, respectiv Concordia Chiajna, FC Botoşani sau Viitorul Constanţa, în calcule fiind şi divizionara secundă Academica Argeş Piteşti (fosta FC Clinceni).

În aceeaşi situaţie s-a regăsit şi un alt unirist Florin Ilie, ce s-a despărţit de Gaz Metan Mediaş, dar are şansa să revină la Concordia Chiajna, cu care a semnat zilele acestea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea