Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Admitere la Academia de Poliție 2014. Concurență acerbă la Jandarmerie: 34 de locuri și 215 candidați înscriși

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne a declarat că la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din București s-au înscris aproape 3.000 de candidaţi. Cea mai mare concurență este la specializarea Jandarmi, unde pentru cele 34 de locuri scoase la concurs s-au înscris 215 candidaţi, respectiv 6,32 pe loc.

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti a scos la concurs în acest an 603 locuri, dintre care 495 sunt la Facultatea de Poliţie, 50 la Facultatea de Pompieri, 20 la Facultatea de Arhivistică şi 38 de locuri la frecvenţă redusă, specializarea Ordine şi siguranţă publică.

La specialitatea Poliţie, pentru cele 355 de locuri scoase la concurs s-au înscris 1.782 de candidaţi, ceea ce înseamnă 5,02 pe loc, a precizat Dajbog.

Reprezentanţii Academiei de Poliţie din Bucureşti au precizat că pentru susţinerea examenului de admitere s-au înscris 2.952 de candidaţi, dintre care 832 sunt fete.

Concursul de admitere se desfăşoară în două etape, formate din probe eliminatorii – contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice şi probe de evaluare a cunoştinţelor – teste grilă.

Probele de admitere încep în 23 iulie, cu cele eliminatorii. Ultima probă a examenului va avea loc la data de 31 iulie.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea