Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş poate face performanţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    După un început dezamăgitor de stagiune, HC Alba Sebeş şi-a revenit întrucâtva şi a reuşit trei rezultate pozitive într-o săptămână, trupa lui Weber aflându-se pe locul 7, cu 7 puncte, la 3 „lungimi” de liderul Seriei B, CS Timişoara (cu care a remizat în sala „Florin Fleşeriu”). „Campionatul este abia la început, dar noi trebuie să recuperăm terenul pierdut. Am învins la Tg Mureş după o luptă aprigă şi apoi am înregistrat un egal dramatic cu formaţia de pe primul loc, meci în care publicul ne-a fost alături”, a spus Mihaela Tecariu (20 ani, clujeancă, venită la echipă în urmă cu un an).
Viitoarele trei întâlniri, cu CSŞ Caracal (locul 3, sâmbătă, 29 octombrie, acasă), Chimia Rm Vâlcea (locul 7, miercuri, 2 noiembrie, deplasare) şi Universitatea Reşiţa (locul 12, sâmbătă, 5 noiembrie, acasă) pot reprezenta, în cazul în care se vor obţine victorii, o însemnată posibilitate pentru apropierea de locurile fruntaşe. „Dacă le vom câştiga, atunci o să ajungem în preajma podiumului. Ne-am recăpătat încrederea, moralul, credem în forţele proprii şi suntem conştiente că putem să facem performanţă, să ne atingem obiectivul. Mulţumim Consiliului local Sebeş şi Consiliului Judeţean Alba, instituţii care încearcă să rezolve problemele de finanţare şi ne stau alături atât la bine cât şi la greu”, a mai precizat Mihaela. Cordonatoare de joc, dar şi inter dreapta, Tecariu a înscris în actuala stagiune 26 de goluri pentru HC Alba Sebeş, grupare ce a abordat campionatul cu gândul la promovarea în elită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea