Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Marius Opric după sezonul încheiat la Metalurgistul Cugir: „Locul 3 e maximum ce am putut realiza cu această echipă”

Tudor Stan

Publicat

în

Banchet Metalurgistul Cugir16Metalurgistul Cugir a reuşit în primul sezon din Liga a III-a o performanţă cel puţin notabilă, fiind foarte aproape inclusiv de o promovare în eşalonul secund al fotbalului românesc. Marius Opric a declarat după terminarea campionatului că „atât s-a putut cu această echipă şi rămâne de văzut care sun planurile pentru sezonul viitor”.

Presiunea şi-a spus cuvântul în sânul echipei din Cugir care a debutat în play-off cu 3 puncte avans faţă de Şoimii Pâncota, însă trupa lui Marius Opric a căzut inexplicabil reuşind să strângă numai 11 puncte din 30 posibile, pe când echipa care a promovat, Şoimii Pâncota a strâns cu 12 puncte mai mult. Sub Drăgana se anunţă o vară incendiară, cu plecări şi veniri în tabăra jucătorilor, iar antrenorul Marius Opric aşteaptă o discuţie finală cu cei din conducere pentru a lămuri viitorul băncii tehnice.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea