Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Sorin Corpodean, preşedinte şi viitor candidat la şefia AJF Alba: „Mă bucur că am concurenţă, nu mi-e teamă de alegeri”

Tudor Stan

Publicat

în

Adunare Generala AJF Alba 29Sorin Corpodean, actualul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba (structură pe care o conduce din anul 1999) şi viitor candidat pentru această funcţie la alegerile din 8 iunie, a acordat astăzi un amplu interviu ziarului Unirea.

Actualul şef al AJF Alba a vorbit despre cele mai importante realizări, despre neîmpliniri, despre contracandidaţii săi la preşedinţia AJF Alba, dar şi despre problema statului şi situaţia sa juridică. „Nu mă tem de aceste alegeri şi chiar îmi convine că am contracandidaţi pentru că mie îmi place competiţia”, a precizat Sorin Corpodean. Vă invităm să urmăriţi interviul video cu actualul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea