Rămâi conectat

Curier Județean

DUMINICĂ, de Ziua Copilului| Spectacol de animaţie în aer liber la Blaj: Discotecă cu Dj şi dansatori, personaje de poveste şi surprize dulci

Alexandra Mates

Publicat

în

1 iunie blaj 2014Copiii din Blaj vor avea parte de cea mai mare petrecere de ziua lor, duminică, de la ora 10.00, în Parcul Avram Iancu. Primăria municipiului Blaj organizează, pentru al treilea an consecutiv, un spectacol de animaţie în aer liber prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului.

“ Ne-am făcut o tradiţie din organizarea în spaţiu public a unei sărbători pentru copiii Blajului. Nu doar numărul mare de participanţi la primele ediţii ne încurajează ci şi dorinţa de a oferi celor mai mici blăjeni cat mai multe astfel de experienţe care să-i bucure”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Organizatorii le-au pregatit copiilor blăjeni o discotecă în aer liber cu DJ şi dansatori, 4 ateliere pentru picturi pe faţă, personaje de poveste, sute de baloane, teatru pentru copii dar şi surprize dulci.

Având experienţa anilor trecuţi la eveniment sunt aşteptaţi să participe aproximativ o mie de copii, preşcolari şi şcolari.

Copiii sunt aşteptaţi în Parcul Avram Iancu duminică începând cu ora 10.00. Cei mici vor putea participa la ateliere de creaţie, jocuri dinamice, probe de forţă şi îndemânare, concursuri iar atmosfera va fi întregită de clovni şi modelatori de baloane.

Programul se va încheia în jurul orei 13.00 cu o piesă de teatru interactiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, a început în această seară, la ora 19.00, la Casa de Cultură a orașului Teiuș. Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea