Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident grav pe DN 75, lângă Lunca Arieșului. Un auto răsturnat, un rănit transportat la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut marți, 22 aprilie, în jurul orelor 13.10, pe DN 75, pe raza localității Lunca Arieșului.

Un bărbat de circa 25 de ani a fost rănit și transportat la spitalul din Turda, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat în afara carosabililui.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE IPJ Alba: În data de 21 aprilie, ora 1250, Poliţia oraşului Baia de Arieş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza comunei Poşaga, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că B.M.A., de 26 de ani, din Vulcan, judeţul Hunedoara, cu reşedinţă în municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la km. 126 a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un taluz de pământ.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Turda de unde a fost transferat la un spital din municipiul Cluj Napoca. Pasager în autoturism era un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia care nu a suferit leziuni. Cercetările sunt continuate.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea