Rămâi conectat

Curier Județean

Schimb de jucării în scop umanitar la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba s-a alăturat din nou unui proiect iniţiat de Asociaţia „ZIBO” din Satu Mare şi de realizatorul TV Cabral, personalitatea implicată în acest demers, ne-a anunţat bibliotecara Felicia Colda. Sub titlul „Schimb de jucării”, proiectul vizează un schimb direct de jucării între preşcolari şi şcolari, precum şi o strângere de fonduri pentru copii cu diferite probleme de sănătate. Astfel, în Secţia pentru Copii a bibliotecii s-au adunat două grupe de preşcolari de la Grădiniţa „Emanuel” şi una de la „Grădiniţa Noastră”  şi o clasă de „boboci” de la Şcoala „Avram Iancu” şi una de la Şcoala „Vasile Goldiş”, pentru a schimba jucării între ei şi pentru a oferi câte 1 leu celor în nevoie.
„Atmosfera creată a fost una extraordinară: unii au venit cu mai multe jucării şi mai mulţi bani, dând dovadă de multă generozitate şi toţi ne-au spus poezii şi ne-au cântat. Noi le-am oferit poveşti şi bomboane din partea bibliotecii, respectiv abţibilduri şi cupoane cu reduceri la achiziţionarea de jucării sau alte produse destinate copiilor, oferte de tabere din partea ZIBO”, ne-a declarat bibliotecara Cristina Smadea. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

19 iulie | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale, vijelii și grindină. Zonele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

19 iulie | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale, vijelii și grindină. Zonele vizate ANM a emis joi, 19 iulie un cod galben de furtună valabil până la ora 14.00 în mai multe zone din județul Alba. În intervalul menționat, se vor semnala : Averse torențiale care vor acumula 20…25 l/mp, descărcări electrice, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea