Rămâi conectat

Ştirea zilei

Preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ ţinteşte Primăria Alba Iulia sau şefia CJ Alba, în 2016

Dragoş Suciu

Publicat

în

Clement Negrut02Cu mai bine de doi ani înaintea alegerilor locale, preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a spus că va candida la una din cele două funcţii: Primăria Albei Iulia sau preşedinţia Consiliului Judeţean Alba, dacă va rămâne preşedintele partidului.

La nivel judeţean, partidul este în creştere şi are în prezent 643 de membri. Deputatul Negruţ a spus „nu am orgolii de a fi veşnicul candidat şi să ies mereu pe locul doi. Partidul vrea să pregătească oameni de valoare, dacă voi rămâne preşedintele partidului voi intra în competiţie la alegerile locale”.

În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, Negruţ are „misiunea” de a strânge 5.700 de semnături în Alba, până în 20 martie şi chiar dacă va fi nominalizat pe un loc de europarlamentar este conştient că nu va fi unul eligibil şi speră ca PMP să aibă 4 europarlamentari, iar lista va fi deschisă de Cristian Preda.

Preşedintele PMP recunoaşte faptul că ascensiunea mare a partidului se datorează celor 11 deputaţi care au venit în partidul „băsist”, Elenei Udrea, dar şi datorită poziţiei pro, care a arătat-o Traian Băsescu. Despre un candidat la alegerile prezidenţiale din toamnă, Negruţ a spus că „vom vorbi după europarlamentare”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea