Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Autovehicul răsturnat pe un câmp la Poiana Vadului – șoferul a fost descarcerat de pompieri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

descarcerare dn1O persoană a fost rănită grav în această seară după ce un autovehicul s-a răsturnat pe câmp în zona localității Făgetu de Jos din comuna Poiana Vadului.

La locul accidentului acționează un echipaj de descarcerare de la Pichetul Câmpeni.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor nu este vorba despre un accident rutier deoarece șoferul – un tânăr de 24 de ani din localitate – se deplasa pe un câmp, cu un autoturism ARO neînmatriculat. Acesta a pierdut controlul asupra autovehiculului și s-a răsturnat. După descarcerare tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

UPDATE 2:Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.L., de 24 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum în rampă, a pierdut controlul asupra acestuia şi a fost prins sub autoturismul care s-a răsturnat”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD Un incident grav a avut loc joi după-masa, în comuna Avram Iancu. Un copil de doar 3 ani a suferit traumatisme severe după ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea