Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş – CSM Slatina, partida anului pentru conjudeţene! *Sâmbătă se joacă promovarea în Sala „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 22 februarie 2014 este o zi mare pentru handbalul feminin din Sebeş, cu derbyul HC Alba Sebeş – CSM Slatina. Echipa locală HC Alba Sebeş se regăseşte în postura de a lupta cu şanse reale, după un deceniu, pentru promovarea în elită. Trupa lui Weber a izbutit un prim pas important şi a învins dramatic la Tg. Mureş, împotriva unei alte contracandidate, succes care a menţinut-o în cursă şi are în faţă un obstacol major, liderul Seriei B din Divizia A, CSM Slatina, echipă ce are 13 succese  şi un unic eşec (etapa a 8-a, la Tg. Mureş). Deocamdată diferenţa dintre combatante este de 8 puncte în ierarhie, dar oaspetele au un meci mai mult disputat. Calculele sunt simple: conjudeţenele sunt obligate să învingă şi apoi să aştepte un nou pas greşit al oltencelor, orice alt rezultat fiind similar cu îndepărtarea de obiectiv.

*Ultimul eşec… la Slatina

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În 19 octombrie 2013, în etapa a 5-a, Sebeşul a pierdut dramatic la Slatina, 22-23, atunci fiind ultima înfrângere stagională. Din acel moment, echipa din Alba a înregistrat 9 victorii consecutive şi încearcă să dea marea lovitură, împotriva grupării la care evoluează Loredana Pătruţiu (ce a învăţat handbalul la Sebeş), ce are, la rându-i o serie de 6 succese consecutive. „Traversăm o conjunctură favorabilă şi suntem în faţa unui examen crucial. Visăm la prima ligă, dar pentru aceasta suntem obligaţi să învingem Slatina, să depăşim, cu sprijinul publicului, acest meci devenit decisiv”, a spus antrenorul Alexandru Weber.

*Surprize pentru spectatori

Handbalistele lui Weber aşteaptă o atmosferă de senzaţie şi un ajutor moral venit din tribune, mai ales din partea galeriei „Gladiatorii Sebeşului”. Cum intrarea este liberă, organizatorii se aşteaptă la o afluenţă sporită de public şi au pregătit diverse surprize, majorete, fanfară etc, tocmai în ideea de a crea spectacol în Sala „Florin Fleşeriu”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea