Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Câmpeni: O șoferiță a ”ratat” curba și s-a oprit cu mașina într-un zid

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

masina in zidPoliţia Oraşului Câmpeni a fost sesizată, sâmbătă în jurul orei 10.50, cu privire la faptul că pe DN 74A, pe raza oraşului Cîmpeni, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului, a rezultat că P.E.M., o femeie în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Abrud – Câmpeni, la ieşirea dintr-o curbă cu viraj la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un zid din beton, aflat lângă acostamentul drumului public.

În urma accidentului, doi pasageri din autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital. Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea