Rămâi conectat

Curier Județean

30 de cupluri din Cugir au sărbătorit „Nunta de Aur”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

„Nu există lucru mai măreţ pentru două suflete decât să se simtă unite pe viaţă, să-şi dea puterea pentru fiecare încercare, să-şi ofere consolare la fiecare tristeţe, să fie o singură fiinţă în amintirile mute, de nerostit, ale momentului ultimei despărţiri”. Cu aceste emoţionante cuvinte, viceprimarul Cugirului Rodica Florea, în postura de ofiţer de stare civilă, deschidea evenimentul de la Casa Orăşenească de Cultură organizat de primăria locală sub denumirea „Nunta de Aur”.
Împlinirea a 50 de ani de căsătorie a fost sărbătorită la Cugir de 30 de cupluri, în preziua „Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice” o manifestare care se petrece de mai mulţi ani şi care se bucură de sprijinul şi atenţia autorităţii publice locale.
În prezenţa celor dragi şi apropiaţi, a prietenilor, cele 30 de perechi s-au prezentat la acest moment cu mai multă încredere, dar poate cu şi mai mari emoţii ca acum 50 de ani jurându-şi încă o dată că vor rămâne împreună. Chiar dacă au primit flori, diplome sau un plic cu o modestă dar necesară sumă de bani, cel mai important lucru pentru ei a însemnat atenţia acordată acum, la o anumită vârstă, când preţuirea dovedită cu un asemenea prilej face mai mult decât toate la un loc. Iar pentru ca evenimentul să capete o intensitate spirituală adecvată, un sobor format din preoţii Giurgea, Cândea şi Aldea au oficiat o slujbă religioasă. Pe lângă viceprimarul Rodica Florea au fost prezenţi la nobila acţiune consilierul judeţean Nicuşor Mihai şi Aurel Voicu, consilier local.
De menţionat că toate cele 30 de cupluri au primit invitaţii gratuite de participare la masa festivă organizată de primărie cu prilejul „Zilei Internaţionale a Persoanelor de Vârsta a Treia”. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT pe șoseaua de centură Alba Iulia: Un șofer a lovit un minor de 15 ani, care a traversat strada neregulamentar

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT pe șoseaua de centură Alba Iulia: Un șofer a lovit un minor de 15 ani, care a traversat strada neregulamentar Un accident a avut loc joi, 18 iulie 2024, în jurul orei 18.28 pe șoseaua de centură Alba Iulia. Un minor în vârstă de 15 ani a trecut strada neregulamentar, fără să se asigure […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea