Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prim-vicepreşedintele PSD Alba, Ioan Florea: PNL a încălcat protocolul USL pentru că a făcut alianţă cu PDL

Dragoş Suciu

Publicat

în

Prim-vicepreşedintele PSD Alba, Ioan Florea s-a arătat nemulţumit de faptul că PNL Alba a încălcat protocolul de colaborare prin alianţa cu PDL. Ioan Florea este de părere că punctul culminant al încălcării protocolului a fost legat de alegerea vicepreşedintelui CJ, Florin Roman, întrucât în protocol scria că dacă cele două partide din alianţă nu fac majoritate, oricare dintre ele poate să facă alianţă dar nu cu PDL. Liderul PNL Alba Teodor Atanasiu a spus săptămâna trecută că PNL nu are datorii față de PSD și poate crea majorități cu orice partid pentru a obține funcții de conducere în Consiliul Județean și în consiliile locale unde este în minoritate.

„La nivel naţional Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au întâlnit şi au realizat un plan de activitate al acestei uniuni până în decembrie, când va fi ales noul preşedinte al României. Pe plan local a existat USL şi am participat împreună la alegerile locale cât şi la cele generale. A existat între noi un protocol care funcţionează şi astăzi şi sperăm că va funcţiona şi în continuare. Punctul culminant a fost legat de alegerea vicepreşedintelui CJ, când PNL a încălcat protocolul întrucât în protocol scria că dacă cele doua partide nu fac majoritate, oricare dintre partide poate să facă alianţă dar nu cu PDL. Uniunea a fost creată pentru a lupta împotriva PDL-ului şi a lui Traian Băsescu iar ce va fi în continuare vom vedea”, a spus consilierul judeţean, Ioan Florea.

La sfârşitul săptămânii trecute, liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu a spus că va avea o întâlnire cu Ioan Dîrzu pentru a-i cere ca problemele din interiorul uniunii să nu mai fie discutate prin intermediul presei.  Întâlnirea nu a avut loc, dar Dîrzu a spus că se va întâlni cu Atanasiu la Bucureşti, când vor discuta problemele locuitorilor judeţului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea