Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO ŞTIREA TA: „100 de motive pentru care te iubesc”… EŞUATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

stirea taDacă unii au fluturi în stomac şi nu mai pot de fericire atunci când iubitul sau iubita îi fac o surpriză inedită, prin care să demonstreze că are sentimente măreţe de iubire faţă de ea/el, alţii dau cu piciorul. Este şi cazul tinerei albaiulience Anca Radu, care ne-a trimis un mail pe adresa ziarului, la secţiunea Stirea Ta, cu un filmuleţ de dragoste prin care a încercat să-şi surprindă iubitul de ziua lui, dar… totul a fost în zadar.  

I-a spus din suflet că îl iubeşte pentru că o completează,  pentru că este cel mai glumeţ, că are grijă de ea, că este puternic, o ajută atunci când trebuie să facă curat, că este inteligent, că ameţeşte când o sărută, că are cei mai calzi ochi şi alte 90 de motive, pentru a-l face fericit de ziua lui, şi poate în acele momente a fost…dar în final s-au despărţit.

Nu mai suntem împeună,  însă nici nu a fost băiatul care să preţuiască ceea ce îi ofeream…de exemplu nici acest video, care valorează, pentru mine,  mai mult decât un cadou cumpărat… 🙁„, a spus tânăra.

Poate videoclipul cu „100 de motive pentru care te iubesc” vă inspiră pe alţii să impresionaţi şi să vă faceţi persoana de lângă voi fericită. Vă invităm să-l vizionaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea