Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO ŞTIREA TA: „100 de motive pentru care te iubesc”… EŞUATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

stirea taDacă unii au fluturi în stomac şi nu mai pot de fericire atunci când iubitul sau iubita îi fac o surpriză inedită, prin care să demonstreze că are sentimente măreţe de iubire faţă de ea/el, alţii dau cu piciorul. Este şi cazul tinerei albaiulience Anca Radu, care ne-a trimis un mail pe adresa ziarului, la secţiunea Stirea Ta, cu un filmuleţ de dragoste prin care a încercat să-şi surprindă iubitul de ziua lui, dar… totul a fost în zadar.  

I-a spus din suflet că îl iubeşte pentru că o completează,  pentru că este cel mai glumeţ, că are grijă de ea, că este puternic, o ajută atunci când trebuie să facă curat, că este inteligent, că ameţeşte când o sărută, că are cei mai calzi ochi şi alte 90 de motive, pentru a-l face fericit de ziua lui, şi poate în acele momente a fost…dar în final s-au despărţit.

Nu mai suntem împeună,  însă nici nu a fost băiatul care să preţuiască ceea ce îi ofeream…de exemplu nici acest video, care valorează, pentru mine,  mai mult decât un cadou cumpărat… 🙁„, a spus tânăra.

Poate videoclipul cu „100 de motive pentru care te iubesc” vă inspiră pe alţii să impresionaţi şi să vă faceţi persoana de lângă voi fericită. Vă invităm să-l vizionaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea