Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO| Albaiulianca Ioana Roşca la emisiunea „O dată-n viaţă”: „Un vis pe care nici nu-l visam!”. A cântat în duet cu Nineta Popa

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cântăreaţa albaiuliancă de muzică populară Ioana Maria Roşca şi-a împlinit visul. Un vis la care nici nu se gândea că i se va îndeplini vreodată. Săptămâna trecută a fost invitată la emisiunea „O dată-n viaţa” de pe TVR 1, la rubrica „tinere talente”, unde a cântat în duet cu îndrăgita interpretă Nineta Popa, modelul ei în viaţă, cea în ale cărei cântece  şi-a găsit dragostea pentru folclor.

Contactată telefonic şi surprinsă încă în starea de bucurie din platou, Ioana ne-a declarat că a fost o experienţă unică, plină de emoţii, de care îşi va aminti toată viaţa.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Am avut bucuria de a-mi împlini un vis la care nici nu mă gândeam că se va îndeplini vreodată. Am avut bucuria de a cânta alături de modelul meu, stimata şi îndrăgita interpretă a folclorului românesc autentic Nineta Popa, căreia vreau să-i mulţumesc pe această cale, pentru toată dragostea cu care m-a primit lângă ea. De asemenea, mulţumesc lui Elise Stan, Iuliana Tudor, domnului Nicolae Botgros, domnului Liviu Necsulescu, întregii echipe „O dată-n viaţă” şi tuturor celor care m-au susţinut„, a spus Ioana, marcată de emoţia succesului.

Şi dacă tot s-a aflat în studiourile TVR 1, Ioana nu a ratat ocazia de a vizita şi platoul unde se filmează emisiunea „Preţuieşte viaţa”. Aşa că, în pauza publicitară a dat o fugă în platou şi s-a pozat cu Andreea Marin, un alt model al ei, de această dată, în televiziune. „Constat că mi-ar plăcea să fac şi jurnalism, iar doamna Andreea Marin este un model de om de televiziune pentru mine”, a spus Ioana.

Ioana Maria Roşca are 23 de ani, este licenţiată în drept a facultătii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi membră a Ansamblului „Jidvei România”. Spune că dragostea pentru folclor a găsit-o în cântecele cunoscutei interprete Nineta Popa, cea care este pentru ea un model demn de urmat în drumul cântecului. „Sunt la început de drum şi e nevoie de multă muncă, dar văd cântecul ca o mare pasiune”, a mai spus Ioana.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini foto-video din cadrul emisiunii:
Nineta Popa si Ioana Marina Rosca – Joaca-ma, badita, bine (O data-n viata – TVR 1 – 12.12.2013)

[nggallery id=887]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea