Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO| Albaiulianca Ioana Roşca la emisiunea „O dată-n viaţă”: „Un vis pe care nici nu-l visam!”. A cântat în duet cu Nineta Popa

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cântăreaţa albaiuliancă de muzică populară Ioana Maria Roşca şi-a împlinit visul. Un vis la care nici nu se gândea că i se va îndeplini vreodată. Săptămâna trecută a fost invitată la emisiunea „O dată-n viaţa” de pe TVR 1, la rubrica „tinere talente”, unde a cântat în duet cu îndrăgita interpretă Nineta Popa, modelul ei în viaţă, cea în ale cărei cântece  şi-a găsit dragostea pentru folclor.

Contactată telefonic şi surprinsă încă în starea de bucurie din platou, Ioana ne-a declarat că a fost o experienţă unică, plină de emoţii, de care îşi va aminti toată viaţa.

Am avut bucuria de a-mi împlini un vis la care nici nu mă gândeam că se va îndeplini vreodată. Am avut bucuria de a cânta alături de modelul meu, stimata şi îndrăgita interpretă a folclorului românesc autentic Nineta Popa, căreia vreau să-i mulţumesc pe această cale, pentru toată dragostea cu care m-a primit lângă ea. De asemenea, mulţumesc lui Elise Stan, Iuliana Tudor, domnului Nicolae Botgros, domnului Liviu Necsulescu, întregii echipe „O dată-n viaţă” şi tuturor celor care m-au susţinut„, a spus Ioana, marcată de emoţia succesului.

Şi dacă tot s-a aflat în studiourile TVR 1, Ioana nu a ratat ocazia de a vizita şi platoul unde se filmează emisiunea „Preţuieşte viaţa”. Aşa că, în pauza publicitară a dat o fugă în platou şi s-a pozat cu Andreea Marin, un alt model al ei, de această dată, în televiziune. „Constat că mi-ar plăcea să fac şi jurnalism, iar doamna Andreea Marin este un model de om de televiziune pentru mine”, a spus Ioana.

Ioana Maria Roşca are 23 de ani, este licenţiată în drept a facultătii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi membră a Ansamblului „Jidvei România”. Spune că dragostea pentru folclor a găsit-o în cântecele cunoscutei interprete Nineta Popa, cea care este pentru ea un model demn de urmat în drumul cântecului. „Sunt la început de drum şi e nevoie de multă muncă, dar văd cântecul ca o mare pasiune”, a mai spus Ioana.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini foto-video din cadrul emisiunii:
Nineta Popa si Ioana Marina Rosca – Joaca-ma, badita, bine (O data-n viata – TVR 1 – 12.12.2013)

[nggallery id=887]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea